Υποστηρικτική – Ανακουφιστική Φροντίδα & Διατροφή

Διοργάνωση: Φοίνικας | Διατροφική Φροντίδα Καρκινοπαθών

Με την Επιστημονική Συνεργασία της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής "Τζένη Καρέζη" του ΕΚΠΑ

Θα δοθούν 8 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Το πιστοποιητικό παρακολούθησης θα δοθεί στους συμμετέχοντες, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, μετά το πέρας των εργασιών του Συνεδρίου. Βάσει της εγκυκλίου του ΕΟΦ, θα υπάρχει σύστημα καταμέτρησης του χρόνου παρακολούθησης. Η πιστοποίηση παρακολούθησης θα δίνεται σε όσους έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον το 60% των συνολικών ωρών του προγράμματος.

Ο Επιστημονικός Οργανισμός «ΦΟΙΝΙΚΑΣ- Διατροφική Φροντίδα Καρκινοπαθών» με την επιστημονική συνεργασία της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» του Α΄Εργαστηρίου Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (παράρτημα Αρεταίειου Νοσοκομείου), διοργανώνει  Διημερίδα με τίτλο «Υποστηρικτική – Ανακουφιστική Φροντίδα και Διατροφή», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 07 και το Σάββατο 08 Δεκεμβρίου 2018 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, Αθήνα.

Η εκδήλωση αυτή ευελπιστούμε να έχει μεγάλη προσέλευση, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα Λειτουργών Υγείας, όπως  Ιατρών, Νοσηλευτών, Διαιτολόγων και Διατροφολόγων, Ψυχολόγων, Κοινωνικών Λειτουργών καθώς και άλλων Ανθωπιστικών Επιστημόνων, όπως επίσης προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών από τα αντίστοιχα τμήματα και σχολές.

Στα  πλαίσια  της  πολύπλευρης  προσέγγισης της υποστηρικτικής και ανακουφιστικής φροντίδας σε ογκολογικούς και σε άλλους ασθενείς  με χρόνια και απειλητικά για τη ζωή νοσήματα, αναδεικνύεται η  αναγκαιότητά της, καθόσον έχει πολλαπλά οφέλη τόσο για το ίδιο τον ασθενή όσο και για το οικογενειακό και το άμεσο κοινωνικό του περιβάλλον.

  Επώνυμο (*)

  Διεύθυνση (*)

  TK (*)

  Πόλη (*)

  Χώρα (*)

  Κινητό Τηλέφωνο (*)

  Email (*)

  Όνομα (*)

  Νοσοκομείο/Φορέας (*)

  Πλήρης Επιστημονικός Τίτλος (*)

  Φοιτητής/τριαΕιδικευόμενος/ηΕιδικευμένος/ηΝοσηλευτής/τριαΆλλο