Ίδρυμα Τζένη Καρέζη – 25 Χρόνια Φροντίδας

Επικοινωνήστε μαζί μας
Ενημερώθείτε πρώτοι για τις δράσεις του Ιδρύματος Τζένη Καρέζη

Το «Ίδρυμα Τζένη Καρέζη» ιδρύθηκε το 1992 κάνοντας πράξη την επιθυμία της αξέχαστης ηθοποιού να παρέχονται δωρεάν εξειδικευμένες υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας σε όλο και περισσότερους καρκινοπαθείς & γενικά ασθενείς με χρόνιες καταληκτικές, και μη, παθήσεις.

Βασικός σκοπός του Ιδρύματος είναι η υποστήριξη της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «Τζένη Καρέζη», του Α’ Ακτινολογικού Εργαστηρίου του Ε.Κ.Π.Α., που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος, ως παράρτημα του Αρεταίειου Νοσοκομείου.

Το «Ίδρυμα Τζένη Καρέζη» έχει δώσει μέχρι σήμερα, μέσα από την ανάπτυξη των υπηρεσιών της Μονάδας, τη δυνατότητα σε περισσότερους από 7.000 ασθενείς να βρουν ΔΩΡΕΑΝ στήριξη και ανακούφιση στα προβλήματα που τους δημιουργεί η ασθένειά τους.

Επόμενος στόχος μας είναι η οργάνωση και λειτουργία της κατ’ οίκον ανακουφιστικής φροντίδας ώστε να φτάσουμε σε περισσότερους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Έλα κι εσύ μαζί μας
Στήριξετο έργο μας

ΜΗ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ & ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ
ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑ

Τραπεζα Eurobank
GR7502600120000390200422911

Για τις δωρεές σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είναι απαραίτητη η ενημέρωση μας στο τηλέφωνο 210 7717359 ή με αποστολή e-mail στο info@jkf.grΗ ενημέρωση θα πρέπει να γίνει μετά τη δωρεά σας προκειμένου να αποσταλεί η σχετική απόδειξη και ευχαριστήρια επιστολή.

  Επώνυμο (*)

  Διεύθυνση (*)

  TK (*)

  Πόλη (*)

  Χώρα (*)

  Κινητό Τηλέφωνο (*)

  Email (*)

  Όνομα (*)

  Νοσοκομείο/Φορέας (*)

  Πλήρης Επιστημονικός Τίτλος (*)

  Φοιτητής/τριαΕιδικευόμενος/ηΕιδικευμένος/ηΝοσηλευτής/τριαΆλλο