Διαδικτυακή Ημερίδα της Εμβληματικής Δράσης | Εθνικό Δίκτυο Ιατρικής Ακρίβειας στην Ογκολογία | ΕΔΙΑΟ

Διοργάνωση: Εθνικό Δίκτυο Ιατρικής Ακρίβειας στην Ογκολογία | ΕΔΙΑΟ

 Για τη παρακολούθηση της Ημερίδας απαιτείται προεγγραφή.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εγγραφή σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του παρακάτω button «Εγγραφή – Join Event»

Όσοι σύνεδροι έχετε ήδη πραγματοποιήσει την εγγραφή σας, παρακαλούμε ακολουθήστε τη διαδικασία καταχωρώντας αρχικά την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και στη συνέχεια τον κωδικό που θα λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όσοι σύνεδροι πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας τώρα, παρακαλούμε ακολουθήστε τη διαδικασία καταχωρώντας αρχικά την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Δεδομένου ότι δεν έχετε καταχωρηθεί ως ήδη εγγεγραμμένος σύνεδρος, το σύστημα θα σας ζητήσει να προχωρήσετε σε εγγραφή συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα προσωπικά σας στοιχεία. Με την υποβολή των στοιχείων σας και για την είσοδό σας στη πλατφόρμα, καταχωρήστε τον κωδικό που θα λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Εθνικό Δίκτυο Ιατρικής Ακριβείας στην Ογκολογία αποτελεί μια δράση για την αντιμετώπιση του καρκίνου μέσω εξατομικευμένης θεραπείας στις αιματολογικές κακοήθειες, στους συμπαγείς όγκους και στα κληρονομικά σύνδρομα καρκίνου.

Το ΕΔΙΑΟ είναι ένα δίκτυο Ερευνητικών φορέων και Ογκολογικών κλινικών που στοχεύει στην αξιοποίηση ολόκληρου του επιστημονικού δυναμικού της χώρας, με βασική επιδίωξη τα οφέλη της εξατομικευμένης περίθαλψης που θα προκύπτουν από την Ιατρική Ακριβείας να είναι προσβάσιμα σε όλους τους πολίτες μέσω του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Σκοπός της διαδικτυακής ημερίδας είναι η αποτίμηση των μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων της δράσης του ΕΔΙΑΟ, τα επόμενα βήματα και οι προοπτικές για το μέλλον και η καθοδήγηση των συνεργαζόμενων ιατρών για τη βέλτιστη αξιοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

  Επώνυμο (*)

  Διεύθυνση (*)

  TK (*)

  Πόλη (*)

  Χώρα (*)

  Κινητό Τηλέφωνο (*)

  Email (*)

  Όνομα (*)

  Νοσοκομείο/Φορέας (*)

  Πλήρης Επιστημονικός Τίτλος (*)

  Φοιτητής/τριαΕιδικευόμενος/ηΕιδικευμένος/ηΝοσηλευτής/τριαΆλλο