Διαδραστική Προσέγγιση Ασθενών με Νεοπλασία του Πεπτικού Συστήματος | Διαγνωστικά και Θεραπευτικά Διλήμματα

Για τη παρακολούθηση του Συνεδρίου απαιτείται προεγγραφή.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εγγραφή σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του παρακάτω button «Εγγραφή – Join Event»

Όσοι σύνεδροι έχετε ήδη πραγματοποιήσει την εγγραφή σας, παρακαλούμε ακολουθήστε τη διαδικασία καταχωρώντας αρχικά την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και στη συνέχεια τον κωδικό που θα λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όσοι σύνεδροι πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας τώρα, παρακαλούμε ακολουθήστε τη διαδικασία καταχωρώντας αρχικά την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Δεδομένου ότι δεν έχετε καταχωρηθεί ως ήδη εγγεγραμμένος σύνεδρος, το σύστημα θα σας ζητήσει να προχωρήσετε σε εγγραφή συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα προσωπικά σας στοιχεία. Με την υποβολή των στοιχείων σας και για την είσοδό σας στη πλατφόρμα, καταχωρήστε τον κωδικό που θα λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Συνέδριο μοριοδοτείται με 16 μόρια (Credits) Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης. Το πιστοποιητικό παρακολούθησης θα σας αποσταλεί έως και 15 Νοεμβρίου 2020, σε ηλεκτρονική μορφή, εφόσον έχετε συμπληρώσει το 60% του ωριαίου επιστημονικού προγράμματος και τη φόρμα αξιολόγησης παρακάτω (δε θα γίνονται δεκτές οι φόρμες που θα συμπληρωθούν πριν τις 30/10/2020 και μετά τις 1/11/2020).

Σύμφωνα με τα κριτήρια της UEMS-EACCME, τα μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPDcredits) χορηγούνται σε ιατρούς.

  Επώνυμο (*)

  Διεύθυνση (*)

  TK (*)

  Πόλη (*)

  Χώρα (*)

  Κινητό Τηλέφωνο (*)

  Email (*)

  Όνομα (*)

  Νοσοκομείο/Φορέας (*)

  Πλήρης Επιστημονικός Τίτλος (*)

  Φοιτητής/τριαΕιδικευόμενος/ηΕιδικευμένος/ηΝοσηλευτής/τριαΆλλο